Egen musik

Egen musik

 

Klassisk körmusik

Sankt Jacobs ungdomskör är en blandad kör med 40 sångare hemmahörande i Stockholms Domkyrkoförsamling. Jag sjunger i kören sedan 2008. Kören har nått stora framgångar i internationella körtävlingar och körfestivaler i Spanien, Frankrike, Italien, Slovakien , Tyskland och Finland. I mars 2014 vann vi European Grand Prix in Choral Singing (EGP) i Debrecen, Ungern och i juli 2015 var vi i Hongkong. 2016 åker vi till Oslo, Provence och Helsinfors.

 

Den 27 maj 2010 sjöng SJUK mitt körstycke Låt oss se dagen gry igen (SSAATB) som jag tillägnat kören och dirigenten. Efter att låten lagts upp på Youtube fann körledare Josefin Hallbeck från Farhult-Jonstorp församling stycket. Den 26 maj 2011 framförde Josefins kör Lättålagom stycket i Jonstorp kyrka.

 

Jag har skrivit en luciasång (SSA) som Mikrofon framförde 2010 och Barnkören Diskanten i Farhult-Jonstorp framförde 2014.

 

Popmusik för kör

Mina körer Megafon och Mikrofon har framfört flera av mina pop- och showlåtar som jag skrivit för Megafon & Mikrofons showföreställningar.

- En entertainers klagan (Unison)

- Summer breeze (SSA)

- Välkommen du ljusklaraste tid (SSAAB)

- Deep under sea (SSA)

- Sång till sommaren (SA)

- www - vad är det? (Unison)

- Jag är en stjärna (SA)

 

Pop och schlager

Varje år skickar jag in ett egenskrivet bidrag till melodifestivalen. Det har blivit så de senaste 5-6 åren. Ett av bidragen jag har offentliggjort heter Vem kan se?

 

Egna arrangemang

Jag arrar musik till min ungdomskör Mikrofon. Exempelvis poplåten Lightweight.

 

 

 

 

 

 

Copyright © Maria Bjurholm Lindensved 2013 - 2018